BERICHT VAN HET BESTUUR

Per 1 september 2018 naar een nieuwe locatie.

Het blijft moeilijk een vast onderkomen te vinden voor onze vereniging. We dachten met de locatie aan de Parklaan voor lange tijd een thuishaven te hebben gevonden, echter onlangs zijn we door de beheerder op de hoogte gebracht dat de Parklaan 26a deze zomer gaat sluiten en het pand een nieuwe bestemming gaat krijgen.

Daarom waren we genoodzaakt om in een korte tijd een nieuw onderkomen te zoeken. De keuze is vooralsnog gevallen op verenigingsgebouw van muziekvereniging Flora aan de Wim Kan Dreef 1 te Kudelstaart. In februari jl. hebben we er onze wintersport reünie gehouden.

De locatie is ons goed bevallen. Het is een mooi verenigingsgebouw en biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor grote en kleine bijeenkomsten. Daarnaast beschikken we over een bar en is er een keuken met kookgelegenheid. Ook is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er gratis parkeergelegenheid.
Per activiteit zullen we de locatiebestemming blijven beoordelen. Houd daarom het maandbericht en website goed in de gaten. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen, of stel uw vraag via ons contactformulier op onze website.