Uitnodiging kerstdiner afdeling Aalsmeer

Het bestuur van de afdeling Aalsmeer wil onze leden uitnodigen voor een feestelijk kerstdiner. Vorig jaar was het een zeer geslaagde middag en avond. Dit willen we heel graag opnieuw voor onze leden organiseren.

Alleen is het deze keer niet in gebouw Flora te Kudelstaart, maar iets verder weg. U bent welkom in Natuurvriendenhuis de Banjaert op 22 december 2019 vanaf 15.00 uur.

Waarom niet gewoon in ons eigen clubgebouw zult u denken. Puur omdat de zaal niet beschikbaar is en tevens omdat we niet meer op een vierpits gasfornuis in een relatief kleine keuken voor 40 mensen kunnen en willen koken. Vorig jaar is dat gelukt, maar vraag niet hoe. En omdat we er toch iets feestelijks van willen maken, hebben we als bestuur hiervoor gekozen.

Daarbij komt dat er de mogelijkheid is om er gelijk een overnachting bij te boeken in de Banjaert. Dan hoeft u ’s avonds in het donker niet naar huis toe te rijden. Aanmelden kan rechtstreeks via de aanmeldsecretaris bij de Banjaert, telefoon 088 099 0972 of email ams.banjaert.h@nivon.nl.

Om iedereen evenveel kans te geven, start de inschrijving op 15 november 2019 via de website. Het maximaal aantal deelnemers is 40 mensen. De deelname is op volgorde van binnenkomst. Mocht u niet beschikken over een computer, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

We gaan ons uiterste best doen om er een feestelijke, gezellige en heerlijke middag en avond van te maken.
De kosten zijn € 12,50 per persoon inclusief drankjes.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Pia Mulder, telefoon 0297 – 344 897.

Inschrijven