Reünie wintersportreis 2018

Zaterdagmiddag 23 maart was het een middag van weerzien, van herinneringen ophalen en foto’s bekijken.De meesten hadden wat lekkers meegebracht. Zo werd het een middag genieten, met koffie, taart, drankje, hapje en allemaal gezellige mensen.

Tijdens de terugreis was al gevraagd om foto’s naar Henk toe te sturen. Meer dan 700 foto’s hebben Henk en Monique bij elkaar gezocht en tijdens de reünie werden deze op een groot scherm getoond. Het is vast een hele klus geweest, maar was een feestje van herkenning op het scherm. Diverse keren werd er gelachen naar aanleiding van de foto’s en het verhaal achter het plaatje. En natuurlijk het bekende: O ja, daar zijn we ook nog geweest en dat hebben we ook gezien en meegemaakt. Zo hoor je achteraf soms meer als tijdens de reis zelf.

Marcel, die tijdens het langlaufen lelijk ten val is gekomen, was ook aanwezig. Het gaat gelukkig goed met zijn schouder en ribben. Wil en Gerard die in het organisatie team zitten zouden stoppen dit jaar. Ze kregen dan ook een presentje aangeboden voor het werk dat ze de afgelopen jaren gedaan hebben. Tot ieders verrassing kregen we te horen dat ze nog een jaartje blijven meehelpen in het team. Een groot applaus volgde. Altijd weer een opluchting als er een compleet team beschikbaar is. Ook een mooie gelegenheid om eventuele nieuwkomers, waar druk mee onderhandeld wordt, in te werken.

Tussen half vijf en vijf werd er een buffet tafel geopend en kon ieder zich verlekkeren aan de soep, salade, bitterballetjes, ovenschotel enz. enz. enz.. Alles was even lekker. Zo kwam er ook aan deze middag langzaam maar zeker een einde en vertrok ieder weer huiswaarts.