september, 2019

01sep15:0018:00Openingsmiddag nieuwe seizoen15:00 - 18:00

Details

OPENINGSMIDDAG NIEUWE SEIZOEN

We hebben er zoveel zin in om het nieuwe seizoen te beginnen, we kunnen bijna niet wachten!
Daarom zal de openingsmiddag al op 1 september plaats vinden. En dan ook nog eens tegen de gewoonte in op een zondagmiddag in plaats van de zaterdag.

Vanaf 15.00 uur staan de deuren voor iedereen open. Deze middag kent geen financiële bijdrage, en toch wordt er wel een bijdrage gevraagd, namelijk om iets eetbaars mee te nemen. Laat ons verrassen met iets lekkers. Iets, zoets, iets hartigs, iets gezonds, iets kouds, iets warms, leef je uit. Alles mag, als het maar eetbaar is.

Eerst gaan we gezellig bijpraten over de zomerperiode en wat we zoal meegemaakt hebben in de tijd dat we elkaar niet gezien hebben. Daarna zal onze voorzitter Henk Balke het woord nemen om het seizoen officieel te openen en ons in te lichten over de dingen die komen gaan. En dan wordt het tijd om in de benen te gaan. Een paar jaar terug zijn we aan het sjoelen geweest. Dat was toen een groot succes. Dat willen we een keer herhalen. Maar of het helemaal gaat zoals u het gewend bent ???? Laat je verrassen zou ik zeggen.

Na dit sportieve gebeuren zullen we het buffet openen en met elkaar alle meegebrachte etenswaren nuttigen. Rond de klok van 18.00 uur is het feestje dan weer ten einde.

Voor deze middag hoef je je niet aan te melden. Dus we laten ons, jawel daar komt dat woord weer, “verrassen” wat de opkomst betreft. Ons motto is: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook mensen die wel interesse hebben om zich bij het Nivon aan te sluiten, maar eerst eens willen “proeven” wat het inhoudt, zijn welkom.

Dus tot zondagmiddag 1 september vanaf 15.00 uur, verenigingsgebouw Flora,
Namens het bestuur, Pia Mulder

Tijd

(Zondag) 15:00 - 18:00

Locatie

Verenigingsgebouw De Flora

Wim Kandreef 1, Kudelstaart

Organisator

Nivon Aalsmeeraalsmeer@nivon.nl

X