maart, 2018

14mrt14:0016:00KOMIN14:00 - 16:00

Details

Woensdag 14 maart, op weg naar de stembus met ‘Jouw stem telt!’

Iedereen heeft te maken met politiek. Maar terwijl veel burgers in Nederland kritisch en betrokken zijn, zijn er ook groepen burgers die geen vertrouwen hebben in de overheid of in hun eigen vermogen om invloed uit te oefenen.

De verkiezingsspecial ‘Jouw stem telt!’, ontwikkeld door ProDemos, richt zich op politieke participatie door burgers. Zij vinden het belangrijk dat alle mensen die de lokale politiek misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over willen weten, op een toegankelijke manier geïnformeerd worden.

We vinden het erg leuk dat zij naar Aalsmeer komen. We nodigen jullie dan ook van harte uit voor deze informatiebijeenkomst over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. ProDemos presenteert een leuk en laagdrempelig programma over de rol van de gemeenteraad en het kiezen van een politieke partij. Ook zijn een aantal Aalsmeerse (kandidaat-)gemeenteraadsleden uitgenodigd waar we mee in gesprek gaan.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 maart van 14.00 tot 16.00 uur in Parklaan 26a te Aalsmeer, entree is € 3,00 inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom.

Noot: ProDemos is het ‘Huis voor democratie en rechtsstaat’. ProDemos legt uit wat de spelregels zijn van de democratie en de rechtsstaat en laat zien wat je zelf kunt doen om invloed uit te oefenen – in de gemeente, het waterschap, de provincie, het land en Europa. Zie ook www.prodemos.nl

Vriendelijke groet van de activiteiten commissie en Janny Oosterloo

Tijd

(Woensdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Parklaan

Parklaan 27, Aalsmeer

Organisator

Lies Rip06-22197118

Prijs lid

€ 3,00 inclusief koffie of thee

X